Forum

Forumet er under utvikling

Forumet er under utvikling og vi mangler for øyeblikket bilder fra tidligere innlegg. Det jobbes med å rekoble disse. Vi venter også på en søkemotor.

Nye KISS albumet "MONSTER"

nyheten er nå ute, tittelen på nye plata er Monster.

 

KISS' NEW ALBUM IS A "MONSTER!"

KISSONLINE.com

KISS' follow-up to the critically acclaimed "Sonic Boom" album will be called "Monster." The band is currently working on the album in Los Angeles for a 2012 release. KISS is planning a massive 2012-2013 "Monster" world tour which will take the band around the globe.

"It's effortless... no outside writers, four guys playing together. Fans will be blown away. If anybody was moved by Sonic Boom, this is that on steroids," Paul Stanley stated in a new Classic Rock interview.

STAY TUNED to KISSOnline for continuing updates...this is going to be fun!

 

 

Fra KISSOnline.com

Du må være medlem av KISS Army Norway for å kunne legge til kommentarer.

Join KISS Army Norway

Send meg en e-post når noen svarer –

Svar

 • Prinisipielt er er jeg imot å betale for filer selv hvis det ikke er HD versjoner. Så vi får se. Det kan jo hende låta bare kommer flyvende på en fjøl...

  Fullt Navn sa:

  DET nekter jeg 

 • Jeg kjøper gjerne flere versjoner av plata. Men hvis i-tunes versjonen er eneste versjonen med akkurat den bonus-låta, da kjøper jeg selvfølgelig den også...
 • DET nekter jeg 

  Nils Brekke Svensson sa:

  Ender vel opp med å kjøpe iTunes versjonen hvis bonussporet er et album only track. 

  Fullt Navn sa:

 • Og da var de bestillt også. Blir spennende å se hva dette er i forhold til de Japanske versjonene. Men nå får det nesten være nok med fem forskjellige CDer og 2xLP. Ender vel opp med å kjøpe iTunes versjonen hvis bonussporet er et album only track. 

  Fullt Navn sa:

 • Det var voldsomt. Relativt meningsløst om det ikke er ekstra låter, spør du meg...Men jeg kjøper vel alle uansett...

 • Ja, fikk faktisk mail derfra i dag om at de ikke hadde noen dato på den....

 • Nærmere bestemt http://www.amazon.com/gp/product/B0094GW6YE

  Fant den til slutt. Riktignok en stund til den kommer, men... 

  Swordandstone sa:

  Amazon.
 • Amazon.
 • Hvor er det man kunne forhåndsbestille vinylen igjen?

 • Enig, en dokumentar er alltid gøy. Men film, nei. Hvorfor skal dem lage film. Kommer ikke på en eneste grunn.


  Nils Brekke Svensson sa:

  Alle Scorsese sine dokumentarer/konsertfilmer er jo knallbra. Men det skal jo litt for at noen av det kaliberet vil lage noen Kiss dokumentar. Ellers ble jo faktisk Tokyo 1977 vist på kino enkelte steder på 70-tallet (ikke i Norge). Og i Norge hadde vi garantert fått 16 års grense på noe sånt den gangen samme søren.

  Men en knallbra dokumentar om Kiss er jeg klar for når som helst. Noen spillefilm vil jeg ikke ha igjen.

  Mr T sa:

  Det er ikke lett å lage rocke-filmer (i mangel på et bedre ord). Mange har prøvd seg uten særlig hell. Spice girls og Beatles var band med et sterkt image og distinkte personligheter - i utgangspunktet var dette band som skrek etter en film, men A hard days night, Help og Spice world er dårlige filmer rent teknisk. The who og Led Zeppelin har jo laget konsertfilmer, det samme har Prince.....og Bob Dylan har vel laget en ganske bra dokumentarfilm (Scorsese). Elvis lagde jo også 2 filmer fra turnelivet på 70tallet (That's the way it is og on tour). Men en konsertfilm/dokumentar fra Kiss storhetstid 77/78 ville vært helt fantastisk i mine øyne - tenk deg å være 13 år og se noe sånt på kino i 1978 ! For så få 3 dvd pakken stinn av bonusmateriale flere år etterpå med lydspor av Paul og Gene (Ace og Peter hadde ikke giddet), 2 timer ekstramateriale, 2 forskjellige versjoner av filmen.......og så vrælfet meny da selvsagt

This reply was deleted.